MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hur många golv finns det i världen

2016-04-21

En fråga som är svår att svara på, men det är säkert jättemånga! Det är textil golv, naturstensgolv, plastmattegolv, trägolv och en massa flera andra typer. Kemikalierna var ett mastodontavsnitt och nu följer detta som också är ett stort och viktigt kapitell om man ska bli certifierad lokalvårdare.

Idag har vi klämt känt och bränt på olika golvtyper och så har vi förstås läst i boken. En god stund själva då lärarna besökte grannmetropolen Linköping i okänt ärende.

När jag kom hem efter dagens pluggande ringde ytterligare ett städbolag och önskade min närvaro för möte. Även denna interjuv rör sommarjobb på ett företag som sysslar med lite av varje när det gäller städning. Lite tidigt att utala sig hurvida det blir något sommarjobb på hemmaplan i år. Men det ser onekligen rätt bra ut. Är nöjd så här långt, att få komma på interjuv och sälja sig är ett steg framåt. 

På bra humör, men måste ta mig i kragen o läsa några blad i saneringsboken.

Blev ett besök i affären på vägen hem och köpte bland annat detta paket korvar.

Garants Trinidad korvar med Scorpionchilli. 21.95 kronor på Tempo.

Väldigt stark korv står det på förpackningen och inget ljug här inte. Det bränner till och blir svettigt om pannan redan vid första tuggan. Inga krusseduller en stark korv helt enkelt. Passar utmärkt på grillen i sommar och äts med fördel bara om du vet att du gillar starka korvar. Tycker den var helt okej och smakade den i både en sås till pasta och stekta rakt av. Spring och köp.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)