MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Slut och Nytt

2016-04-20

Idag var det slutet på avsnittet om kemikalier. Det är svårläst och lite trögfattat men ack så viktigt. Gjorde kanske provet lite slarvigt men hoppas att det trots min snabbhet blev godkänt. vi skulle ju börja med det nya avsnittet i boken och ville inte hamna efter.

Golv. Också jätteviktigt att kunna allt om för en certifierad städare. Det är viktigt att kunna blanda till en rätt blandning av rätt kem. Men också veta vilket kem som passar till vilket golv. Det finns hur mycket golvtyper som helst Hårda mjuka textil mm mm mm Från ett mastodontavsnitt till ett annat. Livet är just nu lite hårt för en blivande lokalvårdare. Utmaningarna känns monsteruösa och hjärnan är lite småsur på att behöva läsa mer och mer i tråkboken.

Kom som sagt senare då jag var på interjuv, börjar bli igenkänd på kontoret hihi. Börjar tycka det där med gruppinterjuv inte är så pjåkigt endå, man vänjer sig vid det också om man gör det tillräckligt ofta. Lite pratades om ett lämpligt sommarjobb, men får se om dom hör av sig igen.

Tillbaka till skolan fick jag höra att en i gruppen valsat ordentligt med singelskuren. Tur att ingen blev skadad och vederbörande klarade av att köra ett varv till efteråt, för det är viktigt. Har man misslyckats är det bara att hoppa på igen för att bevisa för sig själv o andra att det här kommer fasen i mig gå bra vartefter.

Sovmorgon blev det idag, men undrar lite över syretillförseln i klassrummet. Blev fruktansvärt trött som alla andra framåt eftermiddagen. Jag hade liksom sovit lite extra och endå blev jag skit trött.

på vägen ut i korridoren gissade vi golvet vi gick på. 

Här hemma blev det ett varv med saneringsboken  och diskbortsen. Till mat blev det biffar med stekt småpotäter o grönpepparsås. Har som vanligt sökt jobb, nu börjar sommarjobben hagla in på allvar, jag söker dom och hoppas på det bästa. 3 månader behöver jag minst om jag inte ska bli utstämplad det första jag gör efter kursen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)