MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sicken seg Måndag

2016-04-18

Det har varit en tämligen avkopplande helg och endå var jag svintrött. Hoppade upp ur sängen och kände att det hade varit en bra helg, utvilad och avkopplad. Men efter frukost sa det bara bam och tröttheten lade sig över mig som en våtkall filt. Var inte ensam, tror att vi alla gick omkring och gäspade. Tyckte även att det var ovanligt kallt o muggigt i lokalerna. 

Fortsatte plugga kemikalier i boken. På Onsdag är det test. Samma dag ska jag också på interjuv så vi får se när jag får göra provet.

Vi städade toaletter och pratade praktiken som snart stundar. Nu börjar alla få klart med sina platser, många i gruppen vill vara på hotell och det är kanske smart med tanke på hotell som byggs och nysatsar i stan. Själv är jag som ny i branchen rätt nöjd med min plats på ett städföretag.

Härom natten drömde jag mig tillbaka till Varberg och mitt barackrum utanför Ringhals åt taimat och läste en bok. Inte så att jag igentligen längtar tillbaka, men hade jag fått erbjudande så hade jag nog inte tackat ner. Det var hårt men bra arbete med roliga arbetskamrater. Nu ser det mer och mer ut som om jag får vara hemma denna sommar. Det kändes helt ok att få vara borta förra året och bra om jag får vara hemma nu.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)