MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Prov Onsdag

2016-04-13

Ska inte tjata för vid det här laget vet ni som läser detta vad jag tycker om prov. Våran lärare försöker lätta upp det hela med att säga att vi inte behöver oroa oss. Jag oroar mig hela tiden. Stressar upp mig och tycker att det går dåligt även om resultatet är kanon och bättre en bäst.

Idag gick det någolunda hyffsat. Stör mig dock på att saker som är viktiga liksom försvinner i minnet. Till exempel ska man rada upp 6 saker, 5 av dom funkar utmärkt medans den sista helt har fallit bort och hittas inte bland minnesluckorna hur jag en funderar.

Rättningen gjordes av oss själva efter att läraren kollat en gång. Undrar lite hur det går på det stora provet 100 frågor i en röra. Kommer jag komma ihåg något alls eller stressar jag upp mig och alla svar rymmer via nödutgången! O inte nog med det har jag ju en så länge tänkt mig göra ett prov till. Alltså 200 frågor som säkert har rört ihop sig i hjärnan när det är så dags. Tvivlet kastar sig över mig och omger min lilla hjärna. Men behöver inte bestämma mig nu och tror att jag fortsätter läsa som jag gör men försöker stressa av lite, svårt men ska försöka.

Undrar lite hur jag igentligen ska fortsätta plugga. Det har ju gott rätt okej på proven så här långt men är rädd för att för mycket faller bort när det är dags för det stora provet och 100 frågor som rörts ihop i en gröt. Har ju dessutom tänkt mig skriva prov på saneringsboken, och det är ytterligare 100 frågor så sammanlagt 200 frågor. Är det möjligt? Nä inte som det ser ut nu. Men idag är inte nu som tur är och ser framåt mot den dagen då vi upptäcker att det här är lätt. våran lärare påstår den dagen kommer på slutet. Men jag är en smula skeptisk.

Hursom gick det nog rätt bra på dagens prov och ska vara rätt nöjd! 

I morgon startar vi upp med ett nytt kapitell. Det blir kemikalier och säkert innehåller det mycket omvandling o blandning. Matte, som jag längtat få se dig igen.

Otroligt trött i hjärnan idag. Orkade inte laga mat så begav mig ner till Mc Donalds och käkade Jureskogs burgare (om det på annan plats). Ska försöka klyva några sidor i saneringsboken men först är det ett bad som står på menyn.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)