MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2016-04-03

Helgen har varit lugn och harmonisk, Söndagen så här långt inget undantag från regeln om att helgerna ska vara lugna eller innehålla något. Denna helg har jag fyllt med bara vara. En av anledningarna är att det kommande helger blir full ruljans.

Idag var far  här med anledning av min födelsedag nästa vecka och han då inte kan deltaga på grund av logistiska orsaker. Men det gick bra att äta tårta och få presenter idag också.

 Till middag blev det pasta, är just nu inne i en grav pastaperiod. Frysen svämmar över med lådor av allsjöns pasta o såser (mest kött) så förutom att jag ätit pasta till middag blir det nu även pasta till lunch. Vanans makt är stor och magen får bestämma lite väl mycket.

På stan får magen bestämma också men där blir det inte pasta så ofta utan taimat på Spicy Hot. Magen skriker att där ska vi äta födelsedagsmiddag. Men får se vad som händer, får gäster och lite beror det nog på hur länge dom/den blir kvar.

Söndag som sagt. Men ingen Söndagsångest. Ska bli skoj att komma tillbaka till kursen. Nästa vecka får vi veta hur många vi blir som får gå när det väl blir skarpt läge. På måndag ska jag även på interjuv. Kanske jag till slut får min lagervana?

Appropå mat har jag funderat över om Matos ska få sig en Facebooksida, har inte tittat över reglerna men kanske det inte går då det kanske klassas som reklam eller så får man inte ha flera sidor. Vad vet jag, men tanken slog mig.

Nu så vankas det ett varmt bubbligt bad och så kl 21 avslutas helgen på bästa sätt med att jag myser upp mig i soffan och kollar på Johan Falk 109 patrioter på tv 4.

Ny vecka Nya tag!

En pappa och hans båt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)