MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vardag

2016-03-29

Efter en avkopplande påsk med mycket mat var det åter till vardagen och testmodulen.

Idag testades våra färdigheter i skurmaskinkörning golvmoppning och fönsterputsning. Ciseroner i dessa ädla konster var den andra gruppen. Ytterligare en utbildning men som börjat tidigare en oss och nyss kommit tillbaka från praktik. Vi försökte tappert mjölka ur dom hur deras praktik hade varit.

Undrar stilla om världen värkligen har plats för alla mer eller mindre certifierade lokalvårdare som springer ut från städfabriken med ojämna mellanrum.

Hurdetnuä så är jag iallafall lite fundersam hur det kommer sig att jag nu när det kommer omkring inte alls är så sämst på att putsa fönster som jag trodde. Kanske färdigheten liksom har vuxit fram. Nu finns det igentliga inga ursäkter för att hemmarutorna ska bli lika putsade som rutorna i korridoren efter att 3 grupper ivriga putsare varit framme. Ska vara värmen då. Men det kommer snart och det blir vår har jag hört.

Dagen går väldans snabbt när man slipper sitta hemma o rulla tummar utan är ute o lär sig saker. Väl hemma lyckades jag också vara flitig. Det blev en disk ett bad och så ett varv i läseboken innan middag. För att saker och ting ska sitta under Torsdagens prov borde jag nog läsa lite till. Men det är tämligen tråkigt och segt.

I morgon lite sovmorgon ett besök på Scandic Nord och så lite fältuppgifter. Blir en fartfylld dag då också. Livet för en framtida lokalvårdare i testmodulen går vidare.

 

 


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)