MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Glad Påsk

2016-03-27

Igår bjöd jag vännen på en rejäl middag. Sallad med lax och grönt, Grön ärtsoppa, Skinkstek med sås potatis o sallad till, vit chokladmousse med bär. Kanske inte så påskigt men riktigt gott.

Idag fortsatte frossandet hos far där det bjöd på en kall kycklingrätt med rotfrukter till o en smarrig chokladkaka till dessert. Tur att det bara är påsk en gång om året. Nu är det bara att sätta igång o motionera så man är lite smal till jul!

I morgon blir det rester med mycket sallad till.

Sommartid har det blivit också och fick i Torsdags samtal från däckfirman. Lite chockande då dom normalt bara ringer när det är däck som inte är lagliga. Men nu ville dom bara informera i största allmenhet. Höll på att få hjärtsnörp på fläcken. Däcken inte bra men dom duger, så det får bli en säsong till. Skulle det mot förmodan bli mycket åka  tar jag ett nytt beslut framåt sommaren.

Annars har jag inte läst så mycket i boken som jag tänkt. Visst det kapitlett som det snart blir prov på. Men tänkte mig skumma igenom hela boken. Men har varit lat och mätt, det får bli som det blir helt enkelt. Men det var bra tänkt att ta med boken hem, nu hoppas jag den kommer tillbaka med till skolan också.

Men nu kom jag på att det faktiskt är en dag kvar på påsken, vilken tur att jag kom på det nu. Haha.

Fortsatt glad och mätt påsk på er därute.

En rusktupp som landat i Krokek (förra året)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)