MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Påskledigt

2016-03-25

igår var det en kort dag på testmodulen. inte fören kl 14 träffades vi vid anrika Grand Hotel för studiebesök. Det berättades lite om hotellet hur städningen går till och vi blev visade några olika typer av rum. Sviten på våning 7 med utsikt över staden var klart trevligast. Undrar om man ska hyra en till Augustifestens musikfyrverkeri?

På Grand är det bara kvinnor som städar rum fick vi veta, men man tar imot killar också. Det krävs dock att man är av rätta virket då man troligen kommer vara ensam kille mot alla tjejer. Ingen problem för mig som jobbat med kvinnor förut. Men vill jag jobba som hotellstädare? Ja det är nästa fråga att ställa sig. Har sökt jobb på Norrköpings nysate hotell som öppnar i April och Grand tar i mot praktikanter. Får helt enkelt se vad detta leder mig till.

Efter studiebesöket luddade jag runt på stan. Käkade lunch på spicy och höll nästa på att glömma att jag skulle gå hem. På kvällen blev det besök hos vännen vi drack whisky öl och mumsade på ost. En trivsam kväll. I morgon är det min tur att bjuda igen. Har redan nu börjat med förberedelserna och hunnit göra grunden till en mustig äppelsky som jag tänkt förgylla min skinkstek med.

Innan det blir natt på riktigt ska jag använda min nyinköpta diskplopp.

Utsikt från våning 7 på Grand

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)