MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte lika orättvist

2016-03-23

Idag fick vi gå hem innan lunch i samlad tropp, ingen lämades kvar för att skriva prov. Eller ja, man fick vara kvar för att läsa om man ville. För på kursen existerar inte hemläxa. Jag valde dock helt frivilligt att packa ner boken som påsklitteratur. Inte ofta det har hänt kan jag säga.

Glädjen slutar faktiskt inte där. I morgon blir det sovmorgon och en timmas studiebesök. Sen får vi åka hem och fira påsk. Så här långt är denna testmodul inte riktigt som jag trodde. Förväntade mig 8 timmars hård utgallring där endast dom bästa får vara kvar.

Trots att jag förstås hoppas och tror att jag får gå själva kursen gnager oron att det beslutas att jag inte är av det rätta virket för att fortsätta, att min dröm om att bli certifierad finstädare tar slut här och nu (eller i slutet av testmodulen iallfall). Det var lite därför jag packade ner boken för att ha som påsklitteratur. Dels för att det blir ett test av ett stycke i bokeen som slutkläm och dels för att jag tycker vi behöver bekanta oss med varandra, jag och boken innan det eventuellt blir skarpt läge.

Lite glad blev jag av att det klassas som aktivitet detta, borde jag förstås ha fattat. Men trodde att man var tvungen o söka jobb lika hårt som om man var arbetslös.  vad jag bedrog mig. Vi är ju på kurs 100% en aktivitet och söka jobb kan vi göra om vi vill.

Nu noterade jag att diskploppen är sönder. Så antingen travar jag ut och köper en nu eller så gör jag det bästa av situationen och diskar endå. Till mat idag har trots att det inte är Fredag har magen beställt något gott med tacofärs. Inte helt säkert nu om det blir sallad eller paj.

 Snart är det VÅR!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)