MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Bokens och provens dag

2016-03-22

Tidig uppdatering denna dag.När alla uppgifter var klara fick man gå hem. Några redan vid 14 medans andra kanske fortfarande är kvar.

Proven haglade tätt denna andra testmoduldag.

Svenska som jag trots stavningen inte har så förskräckligt svårt för.

Och mitt stora monster, matten. Plus och minus funkar någotsådär medans jag faktiskt inte lärt mig det andra. Satt länge och tragglade tills jag faktiskt gav upp. Dumt att sitta hela dagen med något man inte kan.

Det där med mattematik har varit min ackilleshäl redan från jag var liten. Gick i bondeskolor där specialhjälp inte riktigt fanns att tillgå. När det väl blev av var det lite för lite aldeles för sent. Gånger delat med procent, fick jag aldrig lära mig. Vilket är otroligt synd. Förhoppningsvis är resultatet inte något problem för den stundande kursen och ska snart göra något jag bode gjort redan igår, nämligen att skriva ut en gångertabell.

Rikligt med pauser blev det. Bland annat med en kortare interjuv av våran lärare som jag så här långt tycker är riktigt bra och trevlig.

Och så fick vi bekanta oss med boken som om det blir en kurs våran kamrat under 12 veckor. Vi bläddrade i boken och svarade på frågor.

Tycker nog denna bok är lite onödigt svår att förstå innehållet i. Den är uppenbarligen skriven av en byrokrat som gillar svåra ord och krångliga beskrivningar. Ingen rolig bok alls. Ville hitta svaret i boken istället för att svara som jag trodde, hade kanske inte blivit så mycket fel men kändes som en bra ide. Men är säker på att vi snart blir kompisar, eller det måste vi bli då mitt klara mål är att gå den där kursen om inget annat (typ jobb) kommer imellan.

Ikväll måste jag försöka natta kudde tidigare en igår. Ambitionen fanns men så fastnade jag i tv seriens underbara värld och dert blev sent innan sängen intogs.

Magen börjar kurra, men vet inte alls vad den är sugen på. En upp tinad kyckling finns i kylen. Men ingen ide om vad som ska göras med den.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)