MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Första dagen

2016-03-21

Mycket papper skrevs på och information bankades in så här första dagen, någon städning blev det inte men ett första test för att utreda hur det står till med svenskan (antar jag). Och så kommer det nog att fortsätta dom här testdagarna. Mera prov är aviserade redan till i morgon. Blandannat ett matteprov. Hatar matte och hatar prov.

Mjukstart idag och det var rätt skönt.

Många nyanlända i gruppen som är förbluffande liten. På informationen var vi dryga 100 och nu på den förberedande kursen typ 15. Är nästan säger på att några faller bort av olika anledningar, men skönt med smågrupper då tar saker och ting inte så lång tid.

Blev ett varv till ingelsta för att grundhandla till påsken samt ett snabbbesök på stan för att köpa ett pärmregister, själva pärmen är redan klar.

Köttbullar till middag och om en stund vankas det ett varmt bad. Upp innan 7 i morgon så det blir en tidig natt för mig idag.

Har förstås också sökt jobb. Nu rätt bistert med jobb som jag kan söka. Och handen på hjärtat känns det lite konstigt att behöva söka jobb när jag går på kurs. Men så är reglerna.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)