MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En späckad helg

2016-03-20

I Fredags var det ett besök på Makalöst gott. 5 snabba timmar med mat och dryck. Mest tid spenderades i montern där det fanns checkisk dryck. Hallonsprit och öl med kaffe och choklad var bäst.Blev mer en sugen på att åka till Checkien. Vi åt kroppkakor och köpte ost. Efteråt blev det besök på Saliga Munken och raggmunk.

Knappt hade man hunnit koppla av innan det var Lördag och dags för Ölfrämjarnas årsmöte på Black Lion. En god gryta serverades. Tanken var väll att vi skulle frotera oss med ölfrämjare men felval i början gjorde att vi istället rundade varandra. Kvällen spenderades istället med samma människa som vanligt. Är en smula dålig på att gå ut och hitta nya vänner. Men kanske borde jag försöka vid tillfälle.

På Knäppingen blev vi konstigt särbehandlade. Öl som inte fanns till oss fanns plötsligt när kunderna efter kom o beställde bland annat. Har ju tänkt mig att äta här vartefter. Om menyn blir lite spännande. Men först ska besvikelsen smältas.

På Coruna var det som vanligt folktomt och på Broadway som vanligt fullsatt. Nu blir det en paus med uteliv för ett tag. För plånboken och magens skull.

Nu när helgen är slut tar en ny vecka över. För min del innebär det en förberedande kurs inom lokalvård. Är i ärlighetens namn lite pirrig i magen, men det är ju naturligt när steget mot något nytt ska tas. Inställningen är att jag förstås ska få gå resten av kursen och det blir jobb av det vartefter. Kurser och annat har ju förut inte riktigt gett det där resultatet jag förväntat mig, men någon gång ska turen vända och jobb komma efter kurs. 

Under helgen har jag också utfört en inre brainstorming gällande mitt nya drömkök. Sorgset konstaterar jag att det nog inte går riktigt så bra att fixa fram pengar som jag trodde. Troligen lägger jag planerna lite på is i väntan på bättre tider.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)