MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra dag

2016-03-14

Efter en anställningsinterjuv vill iallafall jag känna mig tillfredställd, att jag från tårna och upp är nöjd över min insats och att jag utan tvivel gjort mitt bästa. Så kändes det idag. Nu har jag gjort mitt nu är det resten kvar. Antingen får jag nu ett mail att man tackar för visat intresse eller så ringer mobilen och man önskar att jag återkommer för en andra interjuv. Hoppas förstås på det senare alternativet.

Arbetet som poolare på Nylöpings sjukhus  ser på papper riktigt spännande och varierande ut och kommer passa mig som handen i handsken. Tycker förstås att arbetsgivaren borde inse det redan med en gång och bestämt idag att jag absolut var en av dom 5 som skulle anställas.

Lunch på sjukhusrestaurangen innan jag åkte vidare. Blev "långa vägen" hem med Rally runt buskhyttan  ett litet stopp i näve för att handla lite kaffesnax och så vidare till Qvarsebo för att besöka M i sin stuga nära bråviken. Alltid trevligt med en pratstund.  på vägen hem mötte jag mamma, men hon såg nog inte att jag vinkade.

Lite sen middag bestående av stora köttbullar potatismos o en tomatiserad sky samt lite grönt satt som en smäck. Just nu torkar jag kroppen efter ett gosigt bad.

Känns rätt okej att vara Joachim just nu. Suger på den karamellen en stund för man vet aldrig när det känns bra igen.

Kram

En liten ö i Stockholms skärgård lätt manipulerad med kamerans fasta inställningar.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)