MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tyst i lägenheten tut i lurarna

2016-03-09

Hemma efter en mycket trivsam kväll på anrika Arbis. 

Njuter just nu av tystnaden då det är lite lomhört i lurarna för närvarande. Glömde öronploppar så får skylla mig själv en smula. 

Dagen började inte så bra. Kände mig hängig och låg mest i sängen och undrade hur det skulle gå ikväll. En kort stund tänkte jag faktiskt skita i det och försöka piggna till inför kryssningen. Men med insikten att jag skulle ångra mig luddade jag ut för att jaga mig lite att äta. Valet föll på Spicy Hot. Efter en 4 små rätter var magen mätt och humöret på topp. Det var bara att gå vidare.

Var oväntat tidigt och kunde avnjuta förbanden också.

Raubtier med Hulkoff i spetsen var på ett strålande humör och blandade reportuaren mellan gammalt och nytt i en kärleksfull mix som fick publiken att vråla hoppa o dansa av lycka.

Nya skivan är dock inte riktigt bara kärlek i mina öron, några låtar är lite svåra och måste lyssnas in. Något jag inte hunnit med riktigt. Live fungerar dock alla låtar man valde och det kändes skönt.

Att Raubtier älskar Norrköping märks tydligt och vi Norrköpingsbor älskar tillbaka, ja då kan det bara bli bäst. Och den här konserten är nog den bästa så här långt  enligt mig.

Inte bara det att bandet var på ett strålande spelhumör utan också för lokalen. Fina Arbis som innan gått mig förbi. Men djäklar vilken tjusig lokal med en stor scen som passade bättre en på dynamo som jag tidigare inte riktigt uppfattat som liten. Men tack för det Raubtier, att ni har fläskat på med en finare o större scendekor. Utan den hade jag nog aldrig fått komma in på Arbis.

Ölutbudet var också det bästa jag uppleft på en konsert. Norrköpings Pale Ale på fat. Slå det Bråvalla om ni kan!

Nu mumsar jag paj och ser fram mot morgondagen då vi åker till Helsingfors. Möjligen tittar jag lite på tv en stund innan jag drar mig tillbaka så det blir ny dag snart. Inte helt enkelt då jag inte är speciellt trött.

Tack för en trivsam kväll Arbis Norrköpings Bryggeri Raubtier och alla  jag träffade och sa hej till.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)