MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2016-03-06

Igår var det Lördag och Kvällens höjdpunkt i allafall på pappret var ölprovning med Svenska ölfrämjandet på knäppingen.

En trivsam om något tunn provning, inte lika förberedd som vi hade önskat. Klent av en brewpub med minst fem egna sorter att bara ha 3 förberedda för en provning. Vi är dessutom lite vana att få något varmt att äta, en charkbricka i all ära men riktig mat skulle inte ha skadat. Tyvärr blev det aldrig att smaka den lilla musselrätten jag spanat in.

Vi gick vidare till Munken för en öl och sedan till Broadway för en hamburgare. Maten fortfarande god på Broadway men stämningen är lite borta av någon anledning och ägarbytet har inte skett en. Byte av ägare på Broadway var för övrigt samtalsämnet på provningen. Vad händer nu med anrika Broadway och vad ska Jocke och hans personal göra nu. Förslagen haglade men vi gissar att Jocke tar semester och Broadway försöker puttra på med fart som förut, hoppas att studenterna håller ställningarna för det troliga är att man förlorar några stammissar hur man en gör.

Idag Söndag har det inte hänt så mycket, lite segt som vanligt efter en frostnatt. Ser fram mot en ny späckad vecka som börjar med passbokning i morgon Konsert med Raubtier på Onsdag och så förstås Helsingforskryssning på Torsdag. Ska bli skönt att åka bort ett tag.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)