MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Snurr Snurr i Huvudet

2016-02-29

Mycket i huvudet på lille (nåja) Joachim just nu. 

Det kom ett mail under dagen om strädutbildningen. Det som är i görningen är att genomgå 2 stycken testveckor. Om utbildningen sedan försätter om det funkar vet jag ej. 

Tänker på det här mycket, vad händer med mina sommarjobb jag sökt. Vad händer på utbildningen. Vad händer sen, om jag klarar av den. Blir det jobb i rader som man säger. Är det värkligen ett sånt sug efter en utbildad certifierad lokalvårdare? Många frågor svårt med svaren

Det börjar tryta på dagar. Måste hitta på något. En utbildning gör inte saken bättre men stämplingen stoppas för stunden. Alltid något.

Mina resepengar finns där som en gubbe i lådan. Snart är det dock slut med tid för användning. En ide var att använda dom för att göra en vän glad. Tyvärr är han sur och tvär och tycker att en kryssning nu är onödig. Bättre om man promt ska kryssa att göra den i sommar. En sommar blir det, men kan jag åka bort då? Det blir en resa men blir den nu. Skulle behöva komma bort innan utbildningen och klara hjärnan. Men har jag lust? Jaja. I morgon ska jag släpa ner vännen till resia så får vi se vad som händer. 

Snurr Snurr Snurr i huvudet på Joachim

Råkade gå in i en godisbutik på stan i väntan på en vän. Och dom hade Blå Fisk godis. Bara att köpa på sig ett lass!

Igår när jag satt och gjorde ingenting fick jag för mig att det måste gå att klicka på hemsidans länkar och direkt komma dit man vill. Inte behöva kopiera in länken manuellt. Efter lite letande och fixande är det nu så som det är på dom andra hemsidorna. Bara att klicka. Bra Va!

Köper sällan tidningar. Men då Sweden Rock magasine hade en special om Lemmy kunde jag inte bärga mig, med fuktiga ögon har jag  läst hela tidningen pärm för pärm. Önskat att kungens död bara var en ond dröm.

Häromdagen gjorde jag en till uppoffring och köpte ett aftonblad med tillhörande special tidning om mordet på Olof Palme. 30 år senare är det säkert en ond dröm för dom som var där då. Ett öppet sår i folksjälen. Dagen då dörren stängdes för öppenheten. Poletiken och politiker blev aldrig sig lika. Em sorgens dag då för 30 år sedan. En sorgens tid nu när man tänker på det.


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)