MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En Tisdag mitt i arbetslösheten

2016-02-23

Idag var jag på ett livsmedelslager. Andra gången faktiskt. Några saker hade ändrats sen sist men undringarna kvarstod hur saker blir om jag får jobbet. Länge sedan jag faktiskt inte var ett skit närvös. Hoppas förstås att det nu släpper och interjuverna följer som ett pärlband, det är inte långt kvar nu på stämplingsdagarna.

Behöver minst 3 månader och detta jobb är bara i dryga 2, lite klent. Hursom ett jobb är ett jobb och klarar jag av det får jag dessutom min lagervana och kan utmana mig själv på andra lager.

På livsmdelslagret går man grudligt tillväga med information rundvandring och personlig interjuv.

När jag endå var ute och åkte blev det några varv på byggvarehus. Fick lite koll på vilket kakel och klinkel jag vill ha i mitt eventuella nya kök. Vill så gärna bygga om och öka trivseln. Men men.

Lite trist att missa brandkårsuppvisningen för sportlovslediga barn.Är barnsligt förtjust i utryckningar. Är hemskt nyfiken när jag ser brandbilar poliser o ambulanser, kanske jag skulle byta yrke till Blåljusjägare. Njea är inte så där värst förtjust o stå i vägen o ta blodiga bilder på olycker o annat, men utryckningar tycker jag om. Tyvärr säljer en bild på en ambulansen som dundrar ut från stationen inte lika bra som en olycky. Så får helt enkelt hålla kvar vid min arbetslinje.

På ett livsmedelslager körs det högplockande truckar inte som dom på bilden. Truckarna på den saligt avsomnande foderfabriken (tänker ofta på dig min lilla fabrik)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)