MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Förvirrad

2016-02-22

Idag styrde jag bilen till Linköping och Ikea. För att få lite insperation i kökstankarna jag går i. Fortfarande är det bara drömmar och undersökning vad som finns och hur mycket det skulle kosta. Har inga pengar men gott om drömmar. 

På Ikea fanns det inte så mycket kök att kolla på, blev nästan lite sugen att sätta mig ner med en köksritare. Men avstod. Är förvirrad som det är endå. På Torsdag får jag besök av Kolmårdsskök men redan i morgon har jag tänkt att besöka byggvarehus för att se om jag kan hitta kakel o klinkel jag vill ha i mitt drömkök.

Länge sedan jag var på Ikea. En massa folk så här i sportlovstider och kön i restaurangen slutade aldrig. Lite märkligt att jag uppfattade varehuset som lite mindre en förut. Men att lagret var större, undrar om det var inbillning eller om man värkligen hade ändrat sedan sist.

I morgon blir det också en anställningsinterju för sommarjobb på lager. Vad det blir av det vet jag inte. Vet att det innebär ett litet prov i huvudräkning. Något som jag är usel på, övrigt är jag ett kap. Men någon mattematiker är jag rakt inte.

Litet kök på Ikea

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)