MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Utbildning

2016-02-17

Nä är inte alls pepp igentligen att gå en utbildning där höga krav ställs på det mesta. Där pluggande och prov är huvudsaken. Gillar inte plugg och prov. Är för gammal för plugg och prov.Får se efter prov veckorna om det är något för mig, men är en servicemänniska och kan det här. 

Har dessutom inget val, jag är arbetslös och snart utförsäkrad så Vy Not?

Utbildningen i städandets konst görs i lernias regi på uppdrag av arbetsförmedlingen, antar att det innebär att man anser att det är brist på utbildade städare och att jobben står som spön i backen om man klarar det.

Undrar lite varför man tussar ihop dom som förstår svenska med dom som behöver tolk på samma möte. Det blir väldigt stimmigt när några tolkar pratar samtidigt som jag försöker att lyssna.

O så undrar jag lite hur man klarar av ett jobb om man inte kommer i tid till möten. Det är alltid samma sak på AF möten, alltid några som kommer sent. Hade det varit jag som hade hand om det hela skulle dörren stängas någon minut över och inte öppnas för dom som är sena. Dom skulle få veta att dom uteblivit.

Med oförminskad intensitet tänker jag kök. Nästa vecka kommer ett nytt köksproffs och kollar mäter o tipsar. Tills dess ska jag ha bra på fötterna, det var lite tunt förra gången men nu vet jag lite mera vad jag vill. Kanske jag hinner en sväng på Ikea innan. Så är tanken i allafall.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)