MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kärleksdag

2016-02-14

Alla hjärtans dag, känner alls inte för denna dag. Men har ju ingen att dela min kärlek med så det är troligen därför jag är lite bitter. Gjorde mig en extra kärleksfull middag med oxe pressad potatis och en mustig sås som fick min kärlek i några timmar innan det var dags att avnjuta. Magen blev glad. 

Igår dracks det öl i Linköping med ölklubben. En rätt trivsam tillställning med tyvärr lite bleka pilsner. Men kul att träffas är det alltid.

Idag har det varit segt. Frostnätter är inte som dom var förr. Då kunde jag festa i flera dagar utan att ens vara i närheten av frosten dagen efter. Nu räcker det nästan bara att nysa på en öl så är frostnatten ett faktum. Trött en hel dag minst.

I morgon kommer det ytterligare en mäklare så har putsat lyan lite. På Tisdag kommer det en köksgubbe som ska ge mig pris på att antingen byta luckor eller kanske renovera hela köket. Har även bokat tid med ett annat företag i samma ärende. Hoppas dom också kommer i veckan. På Onsdag är det dags att besöka AF för ett infomöte om städutbildningar.

Önskar eder än kärleksfull kväll

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)