MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2016-02-07

Då det blev en lite spontan festkväll igår med öl både på Katten och Broadway sitter jag nu och har mellon i datorn. Nä har inte gått och blivit mellofrälst på gamla dar utan det är mest för att ha något musikaktigt i bakrunden. Just nu är det Himlen gjord för 2. Ja visst hade den gått vidare om den nu inte hade blivit diskad.

Igår ja blev det en lite krogsväng. Ursprungligen skulle jag testa en manadrin öl, det gjordes men smakade lite mer grape en jag trodde. Absolut inte dåligt utan riktigt gott. Inte alls lika gott va  smaken på Pale Ale från Norrköpings bryggeri, en skvätt kvar i fatet och det som var kvar hade härsknat till. Det smakade hemskt helt enkelt.

Fick en kompensations öl och var rätt nöjd endå. På Broadway hade man samma öl och där smakade som det skulle. Smakade som det skulle gjorde även fisken som Patrik som vanligt fixade till bra. Dyrt blev det men kul va det, som vanligt. En konstig känsla spred sig där på Broadway. Har Jocke tröttnat? Ska han sälja? Vilka i personalen blir då kvar?

Veckan som kommer ska jag gå på lägenhetsvisning. Det är en etta med balkong o riktigt fint kök. Nä har inga pengar men hoppas att titten blir skoj endå. 

Ha en bra vecka!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)