MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredag

2016-02-05

Nä inte en dag jag såg fram mot när jag innan klockan vaknade. Tandläkaren "ryser" Nä jag lider inte av tandläkarskräck, det är bara det att jag inte gillar att gå dit. Det kostar pengar och idag gjorde dessutom lite ont.

Det kraffsades tandsten och polerades mun så blodet skvätte. Det tog kortare tid en aviserats och det blev 40 kronor billigare. Nu behöver jag inte komma tillbaka på en bra stund. Eller om jag vill renovera min trasiga tand. Får se vad som kommer först

Uppmuntrade mig själv med mat på Spicy och en påse godis. Min flaska cola jag köpte igår öppnades för en stund sedan. Kanske inte en stor bedrift i sig då den tog slut på en kvart men jag kan spara om jag vill, iallfall en liten stund.

Åkte till bästisen framåt eftermiddagen. Men då hade mandarinölet redan tagit slut. Får helt enkelt gå ner på stan i morgon o ta en slurk från tapp och hoppas den är lika bra som det sägs.

Annars har det inte hänt ett skvatt i Joachim Franssons liv.

Tänker förströa mig till sömns genom att se reprisen av första avsnittet på Black Wodows på trean, trailerna har iallafall varit bra så hoppas det är värt att sitta uppe lite extra för.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)