MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ny Månad

2016-02-01

Första dagen på Februari tillbringades blandannat i Skärblacka. Hjälpte kompisen så han fick i ordning på sin dator. När vi endå var i väntans tider beslöt vi oss för en utflykt till Skärblacka och lunch på Lingon och Dill (om det på annan plats förstås). En biltur runt bruket och färd via Finspång hem. Utflykter piggar alltid upp.

Kompisen fick sin dator framåt eftermiddagen,  nu med ny tyst  hårddisk. Själv blev jag sugen på en begangnad bärbar dator. Ett gamingmonster med 17 skärm. Lite dyr men suget kom. Behöver igentligen ingen ny dator.

Får se lite vad framtiden har i sitt sköte. Fick idag en kallelse till möte om utbildningar inom lokalvård/städ. Får se vad det kan leda till, jobb ser ut att vänta på sig tyvärr.

Idag blev det vinter igen. Skrutt och blä tycker vissa medans andra (mest barn antar jag) skriker högt av lycka. Men snart är det nog vår igen.

O så har min stora blomma fått en ny bäbis! Är glad för jag var lite osäker på hur den skulle tycka om att komma hem igen, ser ut som om jag oroade mig i onödan.

Skärblacka pappersbruk

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)