MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Slut på det roliga

2016-01-31

Japp så är det. Ytterligare en helg kan läggas till handlingarna. Just den här har jag längtat efter nästan från förra året då vi för första gången testade öl från Norrköpings bryggeri på Black Lion. 

Var riktigt taggad nästan lite för mycket till och med.   Glädjande hade den tunna Black Lucia som i normala fall endast serveras på Knäppingen legat till sig och blivit lagrad o god. Norrköpings bryggeri levererade som vanligt men lite besviken blev jag att det inte fanns några riktigt mörka öl på provningen. Kommer fortsätta tjata och hålla tummarna för att det någongång blir en porter eller liknande som tar steget från Brewmastern till stora bryggverket.

Trivsam som vanligt på Black Lion. Nästa gång vi ses blir nog i Mars. Då får vi sällskap av Ölfrämjare från hela sverige kanske. Innan det också i mars blir det Knäppingen om inget annat kommer imellan.

Efter Blackis blev det Broadway därefter en kortis på Cromwell. En påse plockgodis och så till vännen för lite eftersläckning. En trivsam kväll.

Idag då? Ja ska ljuga om jag sa att det inte svider lite extra under hårfestet. Men så ska det ju vara när man haft skoj. Har nyss intagit en närande god och värmande fisksoppa.

En ny vecka som blandannat erbjuder ett besök till tandhyginisten och kanske lite mat på stan efteråt för att glädja kropp och själ. Ett besök hos papps samt lite annat väntar. Livet går vidare.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)