MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dimmigt

2016-01-28

Framtiden oviss och mera en dimmig. Frågorna om jobb och pengar är fler en svaren och det är rätt jobbigt. Trots det har jag och resekamraten så smått börjat prata om årets Tysklandsresa. Inget är säkert. Men det piggar upp att iallafall i teorin ha något att se fram mot. Kaffe   årets fjärde semla och en grundplan tog form.

Dagen började tidigt med uppstigning redan klockan 7 för att man skulle byta brandvarnare. Bor typ 3 skutt från servicefolkets kontor och tycker jag borde ha fått hjälp först och sedan somna om. Men bytet skedde först kl 10 och höll på att missa då jag satt på dass när det plinga på dörren. Trodde förstås att dom skulle gå in, då jag satt nyckeln på serviceläge men nä då. "Suck" Det plingade 1 gång o så tog dom snabbt som F hissen upp. Gubbsen hade örona med sig och kom ner när jag öppnade dörren. Bra att inte behöva tänka på det där med brandvarnaren.

Funderar lite över utrycket dagbok. Iallafall jag plitar mestadels ner mina tankar på kvällen. Borde det inte heta kvällsbok. Men det kommer nog av att man förr inte hade internet och kunde ta upp sin dagbok i pappersform o liksom plita ner närsom. Men det är vad jag tror.

Och appropå drömma och se fram mot något satte jag nyss in pengar på mitt spelkonto och fönyade lottot. Vem vet. Kanske fru fortuna leer mot mig den här gången.

Kram och Mys

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)