MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ja så blev det

2016-01-21

Va det en sån bra ide att förlänga abbonemanget och ta en ny mobil. Nä troligen inte, ångrar mig som jag alltid gör. Säkert är det så att det denna gång var extra onödigt då jag ligger fast med surf och annat. Var nöjd med min gamla och den nya är skitfin, men den känns inte så där värst annorlunda mot den jag hade. Troligen har jag nu gjort bort mig, men gjort är gjort o aldrig mötas det två.

Låter mig inte luras vare sig på nätet eller på telefon men utanför coop blev det stentorsk. Är förbannad men jag kan inte vara det på någon annan en mig själv.

Är fortfarande inte alls uppe ur den svackan som detta lur har medföljt. Men det är bara att gå vidare antar jag. Gå vidare och som Ronja Rövardotter aldrig göra om det dåliga igen.

Hursom fick jag häromdagen i min begangnade cd brännare. Har inte testat att bränna men lägger man in en skiva kommer det ljud ur högtalarna utan att själva skivan sprängs. Alltid något.

Har städat vardagsrummet och lagt öl på kylning inför årets första möte med ölklubben. Nu stundar ett mål mat i form av korv makaroner o tomatsås.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)