MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lurad 

2016-01-18

Varför i helvete lyssnar man  när proffssnackare pratar dynga, men i örona låter det bra. Han/hon säger säkert allt det där att det kostar pengar men av någon anledning hör inte jag det. Ni är skitbögar hela bunten. Men felet är igentligen helt mitt. Det är jag som ska filtrera allt det däringa bull ni berättar.

För igentligen är det så ni vill ha mig. Lurad och upplåst, det är det ni era fähundar får betalt för. Jag ska säga nej och gå iväg. och Bara lyssna på dom jag har förtroende för. Inte unga vältalande personer utanför coop. Kände mig inte lurad då, för det lät bra att få mera surf för ingen peng, och trots att jag aldrig använt en surfplatte va det ju rätt snällt att få en tänkte jag. NU är jag Norrköpings mest upplurade kille. 

Jag är 45 år och BORDE fan i mig inte ha försatt mig i denna djävla skit situation. Hursom, efter disskution med ? så fanns det igentligen inte mycket att göra. Är låst i 2 år med surf jag aldrig kommer att utnyttja. Omöjligt att komma från tydligen.

Däremot gick det  att göra en deal med mobilen. Nä Fortfarande inte billigt. Men Billigare. Och det är alltid något. 

Så när jag valde mellan Pest och kolera kunde jag gott lika gärna roa mig med en ny mobil. Så är det. Inget är dock påskrivet på riktigt och denna gång ska jag kolla allt DJÄVLIGT NOGA!!!!! ALLT KOSTAR PENGAR. GLÖM INTE BORT DET.

Livet just nu svart som katten

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)