MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ångest och Funderingar

2016-01-14

Har inte någon tandläkaskräck igentligen. Har bara en grov olust att gå. Någon som pillar i ens mun och tar skitbra betalt för det, oftast gör det ont också. Igentligen borde jag skita i det helt och hållet och vänta tills jag har ont o gå akut. Men det var länge sedan jag blev kallad så nu har jag bestämt mig för att fullfölja besöket. Men med en hyffsat stor ångest.

Har funderat rätt mycket på det där med mobilbyte. Tyvärr har jag inte kommit fram till vad jag ska göra.  Det är inte alls som förr om åren då jag har varit sugen på att byta mobil, är nöjd med den jag har. Nåväl, det blir ett besök i butiken endå. Har lite frågor om senaste fakturan så får jag sen se om jag travar hemåt med en ny mobil.

I övrigt har det varit kallt som fan ute idag och promenad har det bara blivit ner till postlådan.

På tvn har jag nyss genomlidit några minuter av Trevligt Folk Delux som säkert skulle varit ett bra program utan Fredrik och Filip. Nä det får nog bli sveriges mästerkock på datorn då det samma tid var Vägens Hjältar.

Och appropå Hjältar ska borde Nollåttorna ha lite mera respekt för dessa vägens riddare  som fixar donar och ställer tillrätta. Inte peka finger och skrika.

Känner mig lite klämd mellan besluten för tillfället.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)