MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vovvedag

2016-01-11

Mammas vita stjärna tycker det är extremt kul att bli hämtad från dagis. Dock är det inte lika lattjolajbans att tvingas spendera några timmar i stan. I soffan ligger hon mest och tycker synd om sig själv skulle jag tro. Saknar matte katterna o huset.

Lite trist att jag inte bor i en stad där jobbet är. Hade det varit så kanske jag hade haft ett i morgon. Om jag bott i Malmö alltså. Just det där med jobb är nu en seg procedur. Förhoppningsvis lättar det upp vartefter och det åter finns massa jobb överallt att söka, nu är det bara att vänta tills julledigheten är över och företagen bestämmer sig för att söka arbetskraft. Gärna häromkring tack.

I morgon ska jag hjälpa en vän att hämta hans begangnade dator som han köpt. Tänker på min egna och har nog nästan bestämt mig för att fixa den trasiga brännaren och om det är möjligt uppgradera grafik kort och minnen samt damma ur den lite istället för att köpa en sprillans ny. Nu ska jag bara hitta någon som gör det. Alina finns och är stora men dom håller jag mig undan från  så ska försöka hitta någon annan firma (tips mottages tacksamt) Eller så blir det någon annan lösning.

Hjärnan känns rätt lössläppt så här i början av året och ingen tankeverksamhet av rang äger rum. Borde bestämma mig om en kryssning. Få tummen ur o fixa pass och slå näven i bordet hur jag igentligen vill ha det med mobilen. Och så förstås den där eviga frågan hur det blir med simningen igentligen Men inget blir det av, i hjärnans konferansrum är det tomt, personalen har  inte kommit tillbaka en efter jul och nyårsfirandet. Kanske är det åldern som gör att jag inte tänker längre? Eller så är jag bara bitter så tankarna liksom inte vågar sig fram?

På Himpa, det är sol gräset är grönt  o livet leker.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)