MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2016-01-10

En lugn Fredag följdes av en lugnare Lördagsförmiddag.

Gick iväg till en vän som bjöd på mat och öl, en trevlig kväll.

Framåt natten gick jag hem och satt och småsnyftade framför Lemmys begravning en stund innan det blev läggdags.Resten av begravningen tittade jag på idag. Det var en fin tillställning med många känslosamma tal från nära o kära bandmedlemar och andra från Rockeliten berättade varmt om sina minnen av denna Hårdrocksgud. Världen kommer bli så mycket tystare utan Lemmy och Motörhead.

Mest av allt är jag bitter på mig själv som aldrig köpte biljett till någon av konserterna i December. Jag började lite smått när turnedatumen släpptes och kollade på hotell o bussresor men sen blev det liksom inget av.Nu är det försent och förlåter mig aldrig.

En lite seg Söndag förgylldes med Husets paradrätt till middag Ugnsgratinerad lax med pressad potatis och vinsås. Satt som en smäck i hungrig mage.

Veckan som kommer börjar med att jag ska vara lite hundvakt och sluta med ett hål i plånboken då det är dags för mig att besöka tandläkaren. Under tiden ska jag ta mig en ordentlig genomtänkare på det där med mobiltelefon. Kanske är jag redo att trösta mig med en ny på Fredag.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)