MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En kall dag

2016-01-06

Minus 14 på termometern och det är aldeles för kallt att vara ute om jag inte behöver. Hade inga planer alls så det blev med undantag för en mindre promenad ner till postlådan inre tjänst för hel slanten.

Lite trist att jag i Facebook flöde noterade att Michael Weaterly som spelar Di Nozo i favoritserien NCSI hoppar av för att göra karriär i film. Troligen ser fansen inte detta med blida ögon, dom i Usa är rätt hardcore och tar inte förändringar med lätthet och bryr sig inte det blekaste att det är skådisarnas val. dom har inte ens lungnat ner sig efter att Shiva försvann från serien och nu di Nozo. Skeppet NCSI lär gunga betänklig och det lär funderas om man nu ska låta serien gå i graven. Fansen kommer bara förlåta Michael om han ska spela Bond, men bara lite. Hoppas förstås att man låter det bli en säsong till för att knyta ihop allt,då har serien hållt på i 14 år och det är tror jag rekord i USA.

Planen med mitt jobbsökande är minst ett per dag, denna kylslagna dag värkar nya jobb lysa med sin frånvaro så det blev till slut att söka till Forsmark. Trots att revisionena där är lite spretigt men vi får se vad som händer.

I morgon är det tänkt att jag ska åka till Linköping och gå på flygvapenmuseet, har varit där förut men nu hägrar den nya utställningen om den svenska atombomben och kanske lite lunch.

Just nu sitter jag och funderar på en ensamkryssning. Mina resecheckar utgår snart och det känns som om jag har svårt att hitta någon medkryssare  så blir dethelt enkelt en singelkryssning, något helt nytt. Men vem vet, kanske jag inte alls är singel när jag åker hem hehe. Så här långt har jag tänkt att Åka med Viking Line till Helsingfors, Men allra först måste jag få tummen ur o förnya mitt pass.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)