MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dagen Efter

2016-01-01

Nytt år! Nya möjligheter utmaningar och kriser att hantera och klara av.

Tänkte nog igår blicka tillbaka lite hur 2015 hade varit, men så blev det inte och struntar helt enkelt i att titta i backspegeln och istället koncentrera mig på vad som komma ska. Förstås lite dimmigt mot kröken så här i början av det nya året men endå.

Nyårsaftonen tillbringades med bästa vännen, vi skålade i bubbel och åt god mat här hemma hos mig i lugn och ro. Pratade om året som varit och vad vi tror och hoppas om det nya året.

Första planen för mig inför 2016 är att undvika bli utförsäkrad, förvisso ingen kris om så blir men det är trist och ska försöka undvika det till varje pris. För att undvika det måste jag snart få ett jobb som minst räcker sig i 3 Månader. Har sökt till Varberg även i år men planen är att i första hand få något jobb i närområdet.

Funderar starkt på att under 2016 gå en fotokurs, bli ännu bättre på att fota och lära mig handera manuella inställningar lite bättre.

Inget nyårslöfte men att börja simma har jag tänkt på ett bra tag nu, det har inte blivit av bara. Nu snart vartefter ska det tas i kragen och köpa ett klippkort för att testa trots att det inte alls är skoj att göra sånt själv

I övrigt ser köket ut som ett slagfält efter gårdagens bestyr. Första diskningen är gjord men mycket jobb kvarstår. En smula segt är det allt utan att för den skull känna mig bakis.

Traditionellt kommer middagen att bestå av Oxfilepasta. Oxfile och diverse andra godsaker och rester blandas ihop med grädde och ostrester till en sås o serveras till färsk pasta.

För hemsidans del blir det inte några drastiska ändringar så här i början av året. Kommer köra vidare med Restaurangguiden och recensera matställen när tid och ekonomi så medger. Kommer fortsätta bluddra tankar i dagboken. Kommer försöka delge eder lite mera nytagna bilder en förra året, lite trist med samma hela tiden kanske, nu har dinstudio uppgraderat så behöver inte rensa på bilder för att få in nya. Det är ett stort plus.

En annan tanke är att försöka hitta på lite mera recept. Har ju några på lut efter nyårsmiddagen. Men sen återstår det att få det på pränt också.

Kanske dyker det vartefter upp någon ny avdelning här på hemsidan. Men nu börjar vi året med att köra i dom vanliga fotspåren och så ser jag helt enkelt vart det bär.

Bring it On Håll i Hatten och spänn fast er i kurvorna för nu kör vi 2016!

Önskar gamla och Nya hemsidesläsare välkommna Hit och att det nya året blir bra även för er.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)