MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Allt har ett slut

2015-12-19

Ja så är musikhjälpen slut för denna gång. Veckan då 3 programledare stänger in sig i en bur placerad i ett torg någonstans i sverige för att samla in pengar till något behjärtansvärt ändamål. I år var det att hjälpa dom som blivit offer för naturens krafter. Mycket tjat mycket musik och en hel del gäster och info. Buren var placerad i Linköping. Tyvärr blev jag förkyld, men annars hade jag nog tänkt åka till grannbyn för att kolla lite. Nu blev jag kvar hemmavid och tittade på datorn o tv istället. En hel del timmar har det blivit, men man orkar inte med allt.

Det såg ut som om dom hade det riktigt skoj imellanåt därborta, men glädjen spred sig även till tv soffan.

Nu är jag inngen miljämänniska och skänker ytterst sällan pengar till något, men årets musikhjälpen har varit förnöjsamt helt klart.

Bianca Kronlöf har jag sett i parlamentet, men som nattkompis var hon helt urflippad. Hon skulle helt klart passa som en permanent programledare för nästa års musikhjälpen.

Maxida Märak såg jag också för ett tag sen på tv. dokumentären om henne och systern är klart sevärd. Är inte så förtjust i Rapp, men Märaks backa bak var riktigt bra, inte så jag skulle köpa en skiva men låten gick faktiskt att lyssna o till o med sjunga med i refrängen. Inte många rapplåtar jag gör så med kan jag ärligt medge. när hon spände ögona i torget var det nog en o annan som backade bak lite. Hon skulle också passa som programledare för nästa år.

Nu går livet vidare

Idag har det varit hemmapyssel och klappinslagning. Host o snyt, Men tror och hoppas att förkylningen är ett minne blått för denna gång. En kort promenad blev det, o lite mat på spice Hot.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)