MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite mellanting

2015-12-17

Förkylningen tuffar på. lite host några snytningar. Rätt varm i kroppen men tror och hoppas att det går mot ljusare tider för kroppen. Dumt att säga då jag inat inte kunde sova många minuter då hostandet var mer en mycket.

Hursom har det även regnat idag när kroppen är lite rastlös men endå lite för trött för att göra något. Misstänker starkt en lång promenad när det här är över, förhoppningsvis runt helgen. Med allra senast Måndag måste det bli ett varv på stan för att handla dom sista klapparna.

Just nu är det en liten paus med spotify från Musikhjälpen. Om en stund vankas vägarnas hjältar och så blir det torget i Linköping igen. Hade varit kul att åka dit en sväng och kolla. Men Nä, så blir det nog inte.

Efter lite velande köpte jag förut en biljett till Raubtier nästa år. Med ny skiva i bagaget kommer dom och kör över Norrköping med sin pansarrock. Tidigt som bara den, att köpa biljett redan nu. Men hoppas förstås att jag kan gå när det sen blir av.

En annan musikalisk händelse är Bråvallafestivalen. För fjärde året och visst borde jag vara på plats då jag deltagit i dom andra. Meeeen trots Rammstein (som gjorde världens fetaste konsert första året) och Nightwish känns det fortfarande som om det saknas en hel del för att jag ska köpa biljett. Får se helt enkelt vad som händer. Här är det ju också lite  så att jag inte riktight vet hur saker och ting är när det väl blir dags. Inte alls säkert att jag har möjlighet att gå fast jag för dyra pengar köpt biljett, och det skulle suga hårdare en ärtsoppa. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)