MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ljuset i tunneln

2015-12-16

Jo men visst känns det ikväll som om det barkar åt rätt håll med min förlylning. Hostar snörvlar o är varm. Men lite mindre nu en det var för ett tag sedan och det är ett pluss. Hoppfull till att jag gå på stan Fredag eller Lördag o handla dom sista klapparna. Men det kan ju också lika snabbt gå åt andra hållet o förkylningen blåser på med en andra vända. Nu ännu bättre. Jaja får se vad som händer.

Har varit ute och hämtat en skiva som jag tyvärr redan hade. Så går det när man inte har koll. Mitt projekt att sortera skivor gick rätt bra fram tills förkylningen tog fart, då tröt orken och jag packade ihop för att göra resten en annan gång.

När man är febrig drömmer i allafall jag en massa konstigt. Nattens drömmar kan jag tyvärr inte återberätta här då detta är en familjesida. Men kan lova av det jag kommer ihåg att det var rätt underligt och en smula bissart.

Kollar på musikhjälpen och hade nog tänkt mig åka till Linköping för att kolla läget. Nu blir nog inte det av utan koncentrerar mig på att bli förkylningsfri hemma. Men det ser ut som om dom har det sköj där borta i Grannbyn.

Trots allt ska jag aldeles strax bege mig till köket och diska. Sedan ska jag belöna mig med ett varmt skummigt bad.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)