MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

2 dagar Naval Criminal Investigation Service.

2015-12-08

Så här års väntas det ivrigt på årets tvklapp nämligen den årliga säsongen NCSI. I år kom boxen ovanligt tidigt.

Fick den igår och gjorde som jag brukar 4 dvd igår och 2 idag sammanlagt typ 26 timmar tv tittande. Det blir en paus och så kommer jag tillbaka till serien dock inte lika intensift. Den sista rundan blir det strax innan en ny box är på ingående, så här års nästa år.

Några avsnitt har jag lyckats fånga på tv 3 men då det är lite hursom hur dom olika avsnitten sänds här i Sverige  missar jag ofta.

Säsong 12 och det skryts om att det är nummer 1 i världen. Med all rätt. Alla avknoppningar i all ära så tycker jag att Gibbs o gänget gör det här med skurgjagandet med ära.

Hur är Tolvan då?

Förra säsongen trampade lite på havfart, hade läst rykten men inget blev av och lite kändes det som om slutet var nära. Bhisop som kom in en stund in i säsongen gjorde sitt till att det blev bra mot slutet .Säsongen slutade också lite ovanligt utan den där cliffhangern som jag som tittare är van vid.

I år tog man därför i från tårna och startade hårt började i 180 knyck och slutade inte fören det var slut, det sa pang på slutet och vi lämnades i år som vi är vana vid med en klump av oro i magen över vad som händer nu.

Kolla själva så får ni se!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)