MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Så är jag där igen!

2015-12-03

Ställer mig på vågen, suger in magen lite så jag kan se siffrorna där nere. Dom hånflinar. Tillbaka är dom valkarna som försvann under sommarens spring på kärnkraftverk.

Suckar tungt och knyter näven. Nu måste det bli en ändring (igen).

Jag går någon timma per dag. Men det räcker inte riktigt då jag äter lite väl mycket. Har tänkt flera gånger att börja simma, hela kroppen inte bara trindmagen behöver röra på sig. Men att träna är så förbaskat tråkigt att göra själv. Inte i år utan nästa år, med start Januari har jag nu bestämt att det blir några varv i simhallen, sen får jag se hur det blir.

Kanske det är så obota segt o trääääligt att jag går hem. Lägger mig under bordet och äter en biskvi istället. Men nu finns iallafall grundjävlaranamman och vill tro att jag kommer en bit på det.

En annan sak som jag har oooooootroligt svårt att hålla mig mottfull med är Coca Cola sötsaker o chips. Men främst är det colan som är boven tror jag. Har ingen som helst problem att bälga i mig en 1,5 liter cola på en normal fika rast. Är bara den härligt uppfiskande drycken kall nog går den ner fortare en kvickt. Mycket prat om att dra ner har resulterat i perioder med en viss måttfullhet. Men kanske är det en vit Månad lite då o då som behövs. Inte helt omöjligt.

Frodandet får fortsätta ett tag till. Men i Januari är det stopp. Då drar vi åt svångremmen. Skålar i mineralvatten och äter morot till.

Så är iallafall tanken!

Inte nog med att jag känner mig lite fet, är också en smula bitter för att jag inte köpte biljett till Motörhead. Antingen i Stockholm eller Göteborg. Risken finns att det var sista gången i sverige för mina hjältar och jag prioriterade bort. Dumma dumma mig! Tänkte på det redan när biljetterna släpptes men någon biljett blev aldrig inköpt. Hade jag gjort det då hade andra problem löst sig av bara farten och jag hade fått kolla på Motörhead. Världens bästase band.

 

 

En simbassäng hemma skulle vara kanon!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)