MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

1 Advent

2015-11-29

En lugn helg med inslag av utflykt till långtbortien kröntes idag  med fika hos far och en lång fotopromenad för att jaga julpynt.

Julpynt är alltid trevligt och gör staden Juligare så att säga. Tyvärr får jag en känsla att man sparat på julpyntet, saknar luvan på stadshustornet till exempel. Adventsstaken vid värmekyrkan håller man som tur är fortfarande på  och första ljuset tändes idag.

Varför går man ut i mörka bistra Söndagskvällen för att fota julpynt på stan kan man förstås fråga sig, det gjorde jag också när det bar hemåt på lite trötta fötter, halt på asfalten va det också. Men på stan blev det middag på Spicy Hot, det gillade magen.

Gillar att fota, lägger jag ut mina fotografier på FB får jag likes och det tycker jag om. Tankarna finns på att lära mig mer om fotkonsten. Men en så länge har det bara blivit tankar, vet inte riktigt vilken nivå jag ska lägga mig och känns som om dom flesta inte riktigt inriktar sig på dom manuella inställningarna, slutare bländare o sånt. Något som jag är intresserad av att kunna. Dom fasta är ingen konst med en så modern o bra kamera som jag har.

I övrigt har det inte hänt något. Livet går vidare och i morgon startar en ny vecka.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)