MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Datorsugen

2015-11-25

När vännens dator krånglar ville han åka till teknikpalatsen för att bilda sig en uppfattning hur stort hål i plånboken en ny kan tänkas göra. Han visste dessutom inte riktigt om han ville ha en bärbar eller Stationär.

Så det blev en tur till Mediamarkt och Elgiganten. Lite konstigt att det inte fanns dvdbrännare/läsare på alla datorer tycker jag allt. Vännen blev lite klokare och jag datorsugen.

Här i hushållet är en ny dator inte lika aktuell då jag har en bärbar (som just nu är utlånad till vännen) en surfplatta och en stationär dator, som funkar okej även fast den där rutan för oneklickstarter poppar upp. Trycker på nej och en så länge är det ljud.

Även jag funderar hur jag ska göra när det behövs bytas. En stationär eller Bärbar.Ska jag låta någon bygga min dator som jag vill ha den eller snåla o köpa på varehus. Är lite sucker på stora skärmar, och det finns inte att få när det gäller bärbar. Samtidigt är det smidigt att bara kunna ta med sig datorn o gå, det är en smula knöligt med en stationär. Frågorna många svaren få. Men lite fick jag på fötterna idag genom att tjyvlyssna på svaren till vännens många frågor.

Lite overdoing känns det att alltid ha 2 datorer.

På teknikvarehusen finns det dessutom en hel massa annat man blir sugen på. gigantiska tv apparater (med en sån ser hela grannskapet vad jag tittar på) snygga kök och utrustning man inte behöver men får habegäret att svalla  (en hamburgergrill till exempel). Så plussar vi på det där jag drömmer om. Diskmaskin tvättmaskin ny mobil mmmm.

Av allt teknikdrömmande blir man sugen på Taimat och begav mig till Spicy istället för att tillaga min fisk här hemma.

 

I övrigt har jag tandvärk!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)