MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ljud igen

2015-11-24

Kom under förmiddagen fram till att det var ett litet skitprogram som hade skulden till min ljudlöshet. Hittade inte programsvinet utan det var tydligt att det krävdes en viss grävande i system o annat viktigt. Men det kan inte jag så va göra?

Jo gjorde ett upprop på Facebook och vips kom assistans i form av en vän sittandes på andra sidan stan med en annan dator så det gick att kolla saker o ting innan jag gjorde ändringarna på min.

Efter ett bra tag o rätt mycket letande o pysslande så har jag nu ljud igen och Spotify fungar som en peng. Hur länge vet jag ej men hoppas på ett bra tag.

Utan ljud stannar Joachim? Ja lite så är det. Konstigt för det är inte så att Spotify är igång för jämnan i hushållet. kollar sällan på film eller youtube  Men fasen i min låda vad jag saknar ljud idatorn när det inget fanns.Med ljudet och samtalet med vännen kom humöret åter upp på en stabil nivå.

Det är dock inte helt o fullt fridfullt då rutan för det här skitprogrammet ploppar upp. Men så länge jag trycker på Nej hoppas jag att det fortfarande ska vara ljud. Är inte helt säker på att jag hittar det där skitprogrammet igen. Har någon en ide hur oneklickstarter tas bort permanent är jag idel öra.

Har ju en bärbar också och fundrar o funderar om jag ska ha en laptop som permanent dator nästa gång. Med större skärm och lite mera power o minne förstås. Gillar stora skärmar och ett vanligt tangentbord. Men skulle det skita sig är det bara att bära väg hela skiten till någon kunnig för hjälp.

Fick för några dagar sedan även en platta, den har jag inte riktigt kommit på hur jag ska använda. Man kan dela ut när från mobilen men det troliga är att det skulle ha kommit med ett simkort. Får försöka strosa ner till Trebutiken vartefter för lite assistans.

Det har i gamla posten ett stenkast från huset pysslats målats o burits in utrustning och har förstås hoppats att det ska bli en Kinarestaurang där. Nu vet jag och tyvärr blir det en till Pizzeria, lite oklart vad mera men det lät som om man skulle satsa också på pasta o sallad. Får se vad som händer- Är sprickfärdig av nyfikenhet.

Första banden är nu släppta till nästa års Bråvalla. Rammstein kommer tillbaka men annars känns det inte riktigt som om jag ska springa o köpa biljett det första jag gör. Rammstein gjorde första året en aldeles utmärkt konsert, men har ju sett dom och med tanke på årets lite tråkiga festival krävs för min del en del annat bra om det blir biljett i år. Har lagt in en ansökan till tomten så får se där hur det blir.

Nu ska jag diska äta ris o tacofärs innan jag ska köra en vän från ett möte till ett annat så han hinner. Ska under middagen även läsa lite Allt Om mat o få lite julmatstips.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)