MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag och Söndag

2015-11-15

25 års jubileumsölet såg vi inte skymten av men 5 år senare då Svenska ölfrämjandet fyller 30 är det annorlunda. Ölet släcker törstande strupar på flera orter och pubar. Här i Norrköping var det på Konditori Broadway man skulle vara om man ville dricka 30 års lagern gjord av Dugges.

Doften friskt av frukt och bröd

Smaken hade spår av humle som tyvärr försvann snabbare en lönen Dålig kropp och smaklöst, flera med mig hade föredragit en mörkare öl till jubileumet. Kanske det blir så nästa gång. 2 fat fanns det och tror dom tog slut.

Drack julöl och en aldeles förträffligt god stout. Under kvällen blev det även en lite portion lätt smaklös fisk och förstås en massa bubblande med folk. Vi satt kvar länge och nästa helg är det dags igen. Då ska det drickas öl från Pang Pang.

Söndagen har inte varit så seg som man kan tro, sov länge och gick sedan ut på en långpromenad runt Himmelstalund till middag blev det pizza, var för lat att laga mat. Mätt i magen och stel i benen blev det ett extravarmt långt bad med alla möjliga oljor som mjukar o piggar upp trötta muskler.

Igår och idag har mediabruset upptagits av det fruktansvärda terrordåden i Paris. jag sitter och förundras över dessa terrorister som utan skam tar med sig många oskyldiga på väg till paradiset eller vart dom nu tror sig hamna. Presidenten har deklarerat att nu är det slutbajsat i det blåa skåpet. Daltet är över nu tas hårdhandskarna på och alla som ens luktat på planerna ska tas om hand. Gärna döda men döda går också bra. Världen sluter upp och på Facebook kan man visa solidaritet med frankrike genom att ha dom franska färgerna på sin profilbild.

2007 var jag i Paris och bilden ovan visar den mangifika utsikten från Eifeltornet

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)