MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Freeeedaaaaag!

2015-11-13

Fredagskänslan gör sig helt klart bäst om man har jobbat satan hela veckan och ser ljuset i tunneln i form av 2 dagars ledighet. Om man som jag inte gör ett skit får man göra sig lite till för att Fredagskänslan ska innfinna sig.

Arbetsförmedlingen redan vid 10. Student Consulting hade rekryteringsträff för lager. Nu har jag aldrig fått lagerjobb, troligen för att jag inte jobbat på lager. Men söker man inte får man absolut inget så anser att hälften är vunnet när man presenterar sig.

Blev lunch på Chili namn namn som slutat med buffe tydligen, efter mycket velande blev det kyckling med casewnötter som jag ätit förut. Då tyckte jag hettan var lagom och presentationen snygg . Nu mjäkig och lite fult på tallriken. Mycket folk förvisso men undrar sa flundra om inte spicy till slut blir för övermäktig, ja det får vi se.

O appropå mat ser det mer o mer ut som om vi här i Haga får ett nytt matställe i gamla postens lokaler. På sistone har det bullats upp med diverse köksutrustning och flitens lampa lyser oftare. Jag skulle vilja ha en kinaRestaurang i området, men troligen blir det (om det blir något) en pizzeria eller liknande. Hursom väntar jag med spänning på nästa sändning.

Nu lite Motörhead imperial pale lager (Nils Oscar) i glaset från Linköpingsbryggeriet och efter att jag även tagit mig en motörheadpruttare följer jag upp med en Bunna!

I morgon Strosar jag ner till Broadway och firar Svenska Ölfrämjandet 30 års jubileum  med att dricka jubileumsöl från Dugges.

Fredagskram

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)