MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Spectre

2015-11-11

Japp

Efter lång väntan var det idag dags att gå på bio, kommer inte ihåg när jag var senast. Ennu längre sen det var matine. I förmiddags åkte jag o köpte biogodis på My way Ljura. För en bra film kräva blåfiskgottis jag var laddad.

Jag kompisen och 4 andra bänkade oss i biografen för att se senaste Bondrullen Spectre. Den manligt barska Daniel Craig i rollen som den minst lika manliga Bond. Agenten som med stark arm o kvinnor i blick tar sig ann den ena farliga världsförbrytaren efter den andra.

Åldersgränsen 11 märktes då erotiken var faktiskt smärtsamt nedtonat, inte riktig bondigt. 

I denna film tar Bond sig ann Brottsorganisationen spectre, nästan på egen hand. Biljakter explotioner och slagsmål på spännande platser förstås som det ska vara på en Bondfilm. Skurken tas om hand och hjälten får sin kvinna. Livet går vidare.

Craig har annonserat att han är lite trött på Bond så kanske vi får se någon ny skådis ta över. Eller så ändrar han sig. Tycker just Craig gör sig bra som Bond.

Om Karaktären Bond och dess gestaltare kan man säga massor om. Min bästa Bond är iallafall Roger Moore, han tillförde lite humor i oo7andet.

2 timmar och 26 minuter förströelse, presis vad min hjärna behöver.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)