MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Framåt

2015-11-08

Jo. Måste medge att jag tillåtit mig deppat ihop lite väl mycket dagarna som varit. Mina inre demonar har fått härja fritt i sinnet och då blir det som det blir.

Slut med det nu och försöker peppa upp mig istället.

Blev glad igår när jag äntligen lyckades köpa ett lagom litet bord med tillhörande stolar till köket, inte för att jag i fortsättningen kommer avnjuta alla mina middagar där nu i fortsättningen. Men har liksom saknat ett bord och nu finns det ett på plats. Nu till nästa byte som är en kökslampa.

På vägen till far blev det en längre promenad med lite fotografering, skönt väder piggar upp. O appropå far var han faktiskt rätt pigg idag och sånt gör mig glad. Det bjöds på chokladkaka med grädde och bär och jag fick läsa Lördagens morgontidning. Farsdagsgåvan löpte väl ut och bestod av en dvd box med en gammal cowboyserie. Fick mig en lång avhandling hur det låg till och en berättelse om en annan serie som gänget flockades hos grannen som hade tv när det var dags. Den boxen får han i julklapp. Lite tradigt, men har fasen ingen som helst ideer över julklappar detta år, tar alla halmstrån och hoppas det blir bra det också. Han har ju en bra stund på sig att titta på den första innan han för en till box ju.

Väl hemma fick jag ett ryck när det skymmade på och tog bilen till Fiskeby för lite fotografering i mörkret, med en bra kamera är det ingen konst att vara proffs.

I morgon en ny vecka och hoppas att jag då söker jobbet som jag får!!! Går ju förstås lika bra om jag får ett arbete som jag sökt tidigare. Eller ja ett jobb jag inte sökt alls också.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)