MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite så

2015-11-05

Det händer andra och inte mig. Vilket ger mig en lite tom känsla som det kanske känns efter att ha blivit Piip piiip på kall diskbänk.

Troligen låter jag mig valsa iväg allt för långt på bara några ord vilket gör att när det inte blir som jag vill hoppas eller önskar är besvikelsen större en om jag helt skulle skita i vad folk säger och vänta tills det dyker upp något konkret. Det som inte är bestämt kan ju faktiskt ändras.

Men jag har lätt för det. Att se det glada och ljusa i nått som faktiskt inte är bestämt en. Drömmer ofta och gärna men sanningen och livet är betydligt tristare och allt går satan så sakta i värkligheten en i fablernas värld.

Men den som väntar på något gott heter det. Men det känns mest som om jag väntar på någon som redan gått, eller kanske ännu värre. Vänta på någon som aldrig tänkt sig komma. Saker och ting kan ändra sig och nu när  tåg rullar åt rätt håll är det bara att hoppas att det åter stannar så jag får kliva på. Hoppas på det, men får försöka behärska mig och vänta.

Nu ska jag gå ner till den lokala frisören och klippa mig.

Ha en bra Eftermiddag

Livet är inte alltid som ett glittrande hav. Men det är bara att bita ihop och komma igen. Livet går vidare oavsätt hur havet ser ut eller hur du vill att det ska se ut.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)