MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Frustrerad

2015-11-03

Ägnar stor del av min arbetslösa tid åt att söka jobb. För så är det som arbetslös att söka jobb är mitt arbete. Får till och med gå på en och annan interjuv, men inte hjälper det. Till och med jobben som är mig klippt och skuret går mig förbi. Frustrerad är bara förnamnet.

För att man försöker borde man få pluspoäng. Typ en dag plus på vilkoret för varje passande jobb jag söker.

Arbetsförmedlingens it tomtar har dessutom gjort om hemsidan. Till det bättre envisas dom att tycka. Jag har en helt annan åsikt. Låt vi som använder hemsidan hjälpa till med ändringarna. En referensgrupp med arbetslösa som sitter o pillar på sidan varje dag.Övertygad att slutresultatet skulle bli så mycket bättre.

Förutom jobbsök som inget ger är det dagar av ingenting. Men! igår lyckades jag iallafall pilla ner några sidor i min livshistoria, den som aldrig blir klar. Några nya fragment i huvudet men på ålderns höst har det blivit svårare att få dom på papper.

Idag ska bilen få dubbdäck och jag ska gå en runda runt området för att hitta en klipptid, nytt pass måste fixas och innan vill jag ordna kalluffsen som nu har en liten touch av Kålmårdstroll.

Ikväll klistrar jag mig framför Veckans Brott där man tar upp timmarna som skakade Norrköping. Titta ni mä!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)