MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mitt strå till stacken

2015-10-30

Jo jag har  visst varit på fotboll. Men gillar det inte riktigt. Sport på tv okej men mest vid större arrangemang typ OS. Många gånger har jag fått frågan om jag som Norrköpingsbo håller på Snoka. Har svarat Nej, håller inte på nått då jag inte gillar fotboll.

Men Kommer  dra mitt strå till stacken och göra mitt till för att det ska gå bra. För att IFK Norrköping ska ta guldet kommer jag inte alls se på matchen.

VARFÖR DÅ RÅ!!!!!!

Jo för att jag drar lite otur med mig. Vi tar IFK som ett exmpel, dom hade en period vunnit alla matcher, jag såg en match live och då förlorade dom och det fortsatte efter det.

Os eller om det var Ishocky Sverige var bäst i gruppen. Hade vunnit en massa. Men när jag såg matchen förlorade dom o kom typ tvåa i gruppen eller hur det nu va. 

Fotboll något större världsarrangemang det hade gått skitbra för di svenska innan jag satte mig vid tv,n för att titta. Då blev det storstryk.

Ett snabbt varv på stan där det väldans oplanerat blev ett par skor till ett nedsatt pris förvisso men kan inte låta bli att tycka att skor är dyra, men ska inte gnälla. Väljer kvalite och får skylla mig själv.

Kvällsmat på Munken o så en öl på Broadway. 

Blev även lite kvällsfoton där vi gick. Med den här kameran jag har vore det snudd på att vi blir osams om jag inte vid tillfälle gick o tog lite mera kvällsbilder, få se hur det blir.

Ja så har jag idag bokat tid för däckbyte. 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)