MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Drömma

2015-10-27

Dagdrömmer rätt ofta.

Kollar ständigt på hemnet och bytbil.com och kollar vad jag skulle köpa om jag vann en massa pengar.

På nätterna är jag lite av en perioddrömmare och drömmer om ungifär samma sak ett par nätter på raken.

Ett tag drömde jag om en tågresa där jag först såg en olycka lite snabbt. Nätterna därefter drömde jag om olyckan fast från olika vinklar sätt med olika personers ögon. Olyckan i sig såg inte direkt allvarlig ut och inga nära o kära var inblandade.

En annan dröm jag hade svårt att förklara var den gigantiska betongdörren med klotter jag drömde om några nätter när psyket inte va så där bra. Lite olika klotter natt efter natt o så en natt var porten på glänt och klottret borta och drömmandet om just det slutade.

Och sen har jag mina döda nära och kära som ibland dyker upp i drömmarna och vinkar eller säger något uppmuntrande.

I en period drömde jag om hemsidan och att matos hade  blivit ett multinationellt företag med restauranger och matindustrier. En klang och jubeldröm var när jag i egenskap av någon slags vd öppnade matos åttonde restaurang.

2 nätter på raken har jag nu drömt om alla tacobuffeernas moder. Det är en gigantisk lokal där det i mitten står en enorm stålplattform. Uppe där är det bord och på dom en massa gott. färs kyckling grönsaker frukt you name it! Nere på golvet sitter det folk och smaskar tacos så det står härliga till, Serveringspersonalen går omkring i röda kläder och serverar rödvin från stora behållare man har på ryggen.En märklig dröm som jag inte alls förstås.

Och så har jag förstås stunder då jag vaknar hastigt att jag drömt något konstigt eller hemskt men har bara en märklig ibland väldigt obehaglig känsla men kommer inte ihåg något av själva drömmen.

Obehagligt är det också när det detaljerat i drömmen värkligen händer nära och kära något. Någon sanndrömmare är jag inte, och det är ibland riktigt riktigt bra.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)