MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Torsdag Fredag Lördag

2015-10-24

Torsdag

Så kom den då, min nya tv. Tidigare på förmiddagen en vad det var sagt men det gjorde ju absolut inget alls. Monteringen gick som en dans och när jag gjorde rätt funkade även att söka kanalerna. Lite trist att jag nu har en fin tv, men det finns inget att se endå. Får se om det kanske blir en film vartefter.

Utan att stressa blev det en promenad ner till stan och insperationsmässa på arbetsförmdelingen. Mycket folk och inga direkta utställare som hade någon insperation att ge mig.

Tänkte glädja mig med Lunch på stan men döm om min förvåning när magen totalvägrade taimat och absolut inte kunde bestämma sig. Det trodde jag aldrig skulle ske. Nu blir det att hålla mig med tai ett tag och hoppas att lusten återkommer.

Irriterad som fasen över att arbetsförmedlingen ändrat sin hemsida till det sämre. Förnyelse och enklare basunerar man ut. Skitprat enligt min mening. Knöligare att hitta jobb, risken stor att man missar annonser.

Fredag

Åkte ut till Kvarsebo och fick en god 3 rätters middag till livs. Mys med snax o dryck, en trivsam kväll. Årets Blossa avsmakades och det funkade bra med Earl Greysmak.

Lördag

Liiite seg idag. Köpte äpplemust på vägen upp till mamma och så blev det kärt återseende med vovve, ett tag sen sist. Men nu behöver vi inte vänta länge tills vi ses igen. Måndag är det dax igen. Även idag blev det en god middag. Ungslax med potatis sås o grönsaker. Även trevligt att prata med mamma, ett tag sen sist där också.

En trivsam helg så här långt.

Katt och Vovve chillar

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)