MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

 Lite av varje

2015-10-21

Fortfarande lite inne i en humörsvacka för att   arbetsgivare inte ser det självklara med att ha mig som anställd har det idag varit sisodär stämning i hushållet. Men istället för att bara sitta o tycka synd om tog jag tag i rastlösheten som endå infann sig och började städa. Med Mörbyligans hits går det som en dans. Rusade runt som om elden var lös i några timmar med mopp o trasa.

Med nästan en hel sommars okärlek i lyan var det välbehövligt med några timmars gnoende. Nu är lägenheten om inte i perfekt skick så iallafall en bra bit på väg. Gamla tv,n så fin och ren att det känns lite sorgsamt att låta den bäras bort i morgon. Kanske jag sparar den o har som prydnad? Golven fina och det luktar fräsht. En del återstår såsom skåpsluckor o annat men man ska inte överdriva och skoja till det allt på en gång.

När jag förut idag gick ner o hämtade min kylväska blev jag lite överumplad av en Äldre härre som bryskt lät mig veta att det var ytterst olämpligt att ha sterion på så högt om nätterna o att jag fick sänka volymen om jag nu var så tvungen att bo här i hans förråd. Farbrorn hann o pilla sig uppför trappan o in i hissen innan jag hann o formulera en förklaring eller ens en motfråga, Har faktiskt inte sett mannen i fråga förut men vet att det har flyttat in lite nya under sommaren. Får se om jag träffar honom vid flera tillfällen, då ska jag försöka vara lite mera förberedd.

Hursom är nu kylväskan uppe. Klamparna ligger i frysen och drycken är inventerad Glögg o en box vitt är i synhåll det mesta färdigt för vad helgen har att erbjuda.

Nu är det tyst i lyan. Ingen tv ingen spotify. Varför kan undras? Jo det är väll så att jag är lite lat för att sätta på nått. Många timmar kvar innan jag kan titta på Nya Efterlyst på datorn. Kanske en kvällspromenad, eller så sitter jag bara här o försöker plita på datorn. Vem vet, insperationen kanske fortsätter att spira!

I morgon hoppas jag att tv kommer redan vid 13:00 så jag hinner gå på insperationsmässa inom vård skola och omsorg. Men det är i morgon det.

Puss och Kram!

Alla behöver sällskap lite nu o då

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)